7/06/2013

Week with friends


Sunnuntaina kävin kaveriporukan kanssa katsomassa Isac Elliot:in konserttia Imatran bb-viikolla ja oli mukava nähdä pitkästä aikaa kavereita kenen kanssa ei oo pitkään aikaan tullut hengailtua :-) Keikan jälkeen mentiin Prismaan jonottamaan nimmareita ja puolentoista tunnin odottelun jälkeen oltiin just saamassa niitä, kun meille sanottiin ettei jaeta enää kuin levyn ostaneille. Lähettiin siitä sitten syömään pettyneinä ja jälkeen päin sai sitten kuulla, että nimmarrit oltiinkin jaettu kaikille, kiva.
 Tiistaina vietin nimppareita ja pyysin Piian ja Veeran meille yöksi. Käytiin ostamassa kaikkea hyvää ja kokkailtiin meillä myöhemmästä yhdessä :-) Yöllä lähdettiin vielä kiesimään läheiselle rannalle.
Keskiviikko meni Lindan kanssa kylällä ollessa ja käytiin myös rannalla syömässä kakkua, missä hänen sisko viettii synttäreitä ja hengailtiin siellä vähän aikaa.
 Eilen lähdin päivällä shoppailemaan Piian, Veeran ja Nicon kanssa ja siellä menikin sitten melkein koko päivä. Myöhemmin jäin puistoon muiden kavereiden kanssa ja tapasin samalla myös uusia ihania tuttavuuksia :-) Oli tosi kiva ilta, harmitti vaan kun mistään ei saanut yö paikkaa ja jouduin lähtemään jo ennen puolta yötä kotiin. Harmi kun kuvia ei tullut oikeen otettua missään välissä sen enempää :/
Mekko/H&M/Alusvaatteet/Lindex,Seppälä
Löysin kivan ja rennon mekon sinne festareille, mitkä on kahden viikon päässä ja ootan innolla sinne pääsyä ! Jäädään Lindan kanssa Lappeenrantaan yöksi, koska siellä menee niin myöhään. Seuraavana päivänä lähdetään sitten shoppailemaan, minne pitäisikin saada vähän säästettyä rahaa :D

Tänään olin vielä illemmasta Imatralla hengailemassa mukavien ihmisten kanssa ja tulin vasta vähän aikaa sitten kotiin ja olo on hieman väsynyt. Huomenna vielä Linda tulee meille yöksi ja taidetaan se yö viettää telttailun parissa, jos sää sallii :-)

Ei kommentteja: