9/30/2012

You have a party-saturday !

   
Halusin ottaa Tonille uuden proffakuvan, mikä oli kieltämättä haastavaa :D
Moikka pitkäään aikaan ! Ei oo ollu intoa kuvailla nyt vähään aikaan ja olen muutenkin elänyt hiljaiseloa. Tämä blogi ei tee kuitenkaan kuolemaa pienestä anemisuudesta huolimatta :) Koko viikko on kulunut tosi nopeasti suurimmaksi osaksi vain läksyn parissa, mutta onneksi viikonloppu ei ollut yhtä köyhä ja ehti nähdä kavereiden kanssa :-) Pikku hiljaa alkaa tulemaan kokeita, mikä on hieman nihkeä ajatus. Etenkin kun ei ymmärrä aiheista paskaakaan. 

Mutta siis perjantai meni mukavasti, koska Toni tuli meille yöksi vaikka alunperin piti nähdä vasta ensiviikonloppuna. Illemmasta pari kaveripoikaa tuli käymään meillä, jonka jälkeen lähdimme kodalle pikasesti tsekkaamassa kavereiden kunto. Loppu ilta meni manaajaa katsoen, enkä edes muistanut että se oli niin kamalaD:

Lauantaina aamusta väsäsin pikaisesti Kanervan pikkuveljelle synttärikortin ja pääsin sitten Tonin kyydissä Kanelle ja Tonikin jäi vähäksi aikaa :-) Tuli ihan yllätyksenä Kanen luona yökyläily, koska sekään ei kuulunut suunnitelmiin. Oli hauskat synttärit vaikka olo oli väsynyt, koska jouduimme pelaamaan jalista ja pojat jaksoivat innostua tanssi-pelistäkin  :D Illemmasta tuli juotua varmaan neljä limsaa ja yöllä oli hieman väsynyt olo ja saimme kauheita naurukohtauksia, minkä takia uni tuli vasta kahden aikoihin. Tänään koko päivä on kulunut historiaa lukien ja muita läksyjä opetellen.

Maria.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ihanii kuvii !<3(:

http://young-and-free-ansku.blogspot.fi/ käyppäs kurkkaa ;D

`Jaawrr kirjoitti...

Tosi kiva blogi ja kivoja kuvia! (:

Unknown kirjoitti...

Hihii ansku:3 ja Kiitos Jaawr !