10/07/2012

Sulassa sovussa sopusointu, oha täs tarpeeks jo kompuroitu.


Hiustenhoitoaine/Citymarket/5.90€(?) Kynsilakka/H&M/3.95€ Villapaita/H&M/14.95€
 
Ihan aluksi sanon että menee hermot tämän uuden bloggerin kanssa. Siksi kuvat hieman oudossa(?) järjestyksessä. Äääh se vanha oli much better, i say ! Kuulostanpa angstiselta näin heti alkuun:D No mutta seuraavaksi voin sanoa Thanks for the God, kun ensiviikko on suoritettu ! Nimittäin kokeita joka päivä paitsi tiistai. Jolloin on Venäjää. Yh. Matikan ja Kemian kokeet, jag vill dö. Tuntuu että olen ihan outside kaikesta kouluun liittyvästä.
 
 Onneksi luvassa on palkinto, jos hengissä selviän. Nimittäin syyslomalla olisi aikomus lähteä Lauran(siskon) kanssa Annikan luokse Vantaalle ! Näillä näkymin olisi luvassa shoppailu reissu, minkä vuoksi pitää pitää lompakko kiinni pari viikkoa.
 
Hmm no mutta tällä viikolla oon väsäillyt vaikka minkänäköisiä lettejä päähäni, joista yksi uusi minkä viimein opin on ranskanletti, rakkautta<3Muuten viikkoon kuului harkat ja paljon lukemista. Perjantaina Toni tuli meille ja vietettiin rauhallista iltaa, kun kämppä viimein tyhjeni. Myöhemmällä parit kaverit tuli moikkaamaan ja lähdettiin vähän pistäytymässä ulkonakin. Ihan sairaan kylmä oli, vissiin talvi tulossa. Viimeisessä kuvassa on äidin nappaamat nimmarit eiliseltä reissulta Vicki Rostilta ja tangokuninkaalta Saska Helmikalliolta. Kieltämättä Saskasta en ole ennen kuullut. Varmaankaan?:D Ja pakko sanoa, että rakastuin tuohon mintunvihreään kynsilakkaan !
 
 
 
~Maria:-)
 
 

 
 


 
 
 

3 kommenttia:

Janika Elise kirjoitti...

Kivsun näkönen on! rakastuin just tohon mintunväriseen kynslakkaan :o

http://glamourforus.blogspot.fi/

tuos viel toi :)

Emilia Josefiina Adéle kirjoitti...

Ihana toi punanen neule! http://emiliaadele.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Kiitti paljon Janika ja Emilia !:-)