12/26/2012

Christmas presents.

 
 Heippa ja hyvää joulua vielä näin jälkikäteen :) Aattelin tehdä tässä pikkuisen lahjapostauksen ja tänä vuonna olin erittäin tyytyväinen saamoihini lahjoihin (-; Eli oon toivonu jo viime vuonna tuota Christina Aguilera-hajuvettä ja viimein sain sen ! Oon rakastunu siihen:3 ja sitten toinen mieleinen lahja oli myös kummilta saamani Thomas Sabo-keräilykoru mikä on myös tosi ihana ! Sain myös paljon suklaata ja tosi söpön Jaffa-pussilakanasetin:)
Tosin harmittaa paljon, koska koko joulusta on tullut vain pelkkä kaupallinen juhla, eikä muisteta mikä joulun oikea tarkoitus on. Toinen on myös joulusta otettu tressi, kun ei lahjoja keksi tai löydä tai sitten ne on sairaan kalliita. Tänä jouluna päätin kavereille leipoa vain pieniä punssipalloja ja tehdä itse kortit :-) Sain muuten Veeralta ihan sika makeet lapaset (kuvassa), mitkä hän itse teki ja niissä on vielä minun nimenikin !
Ja tosiaan tuli eilen käytyä leffassa katsomassa Piin Elämä, mikä oli ihan huippu hyvä, koska 3D ja tosi koskettava seikkailu kokonaisuudessan :>

7 kommenttia:

Nenna kirjoitti...

ihania kuvia, tosi kiva blogi, ja oot toosi kaunis!:) kokonaisuus on ihan super mahtava! olis kiva jos kävisit kattomassa mun ja kaverini yhteisen blogin :

http://nennandmaija.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tosi paljon! Mahtavia kuvia ja selkee ulkonäkö.Mukavasti tekstiäkin. Ite en vaan tykkää noista ihmeellisistä kursoreistä :D
9+

Unknown kirjoitti...

kiitti teille ja käyn tsekkailemas !:)

millα kirjoitti...

ihania lahjoja! varsinkin noi pussilakanat on suloiset <: ja oot tosi kaunis!

Raisku kirjoitti...

Tosi kiva blogi ja oot tosi kaunis :)!
http://carpediemraisku.blogspot.fi/
Liityin lukijaks!

Ilona kirjoitti...

Tosi kivan olonen blogi, sait uuden lukijan! :)

http://allthis-time.blogspot.fi/

Nenna kirjoitti...

Kivoja lahjoja! ja oot tosi nätti. :)

http://nenskun.blogspot.fi/