1/11/2013

This beat to keep me alive.

Ensimmäinen viikko koulussa takana. Väsymystä, iloa ja hillitöntä hauskan pitoa oli ainakin tämä perjantai täynnä. Oli aivan pakko kipaista pihalle kireän pakkasen ja tuulen sekaan ottamaan pari kuvaa, minkä vuoksi saitte kerrakin naamarin täytteiset terveiset. Rauhallinen viikonloppu tulossa ainakin näiden suunnitelmien peruusteella, huomenna voisi käydä rinteessä, ottamassa ehkä vähän osumaa laudan kanssa, jos sää suosii :-)

 Ja olen tällä hetkellä tosi iloinen mantsan suhteen, koska saadaan tehdä yksi kokonainen alue siintä itsenäisesti täyttämällä tehtäviä ja palauttamalla ne sitten opettajalle. Idea on siinä että jos kaikki tekee tulee yhdeksi ns. koe numeroksi kymppi, eli tottakai otan haasteen vastaan, koska se aine oli ainut seiskalla alkava numero todistuksessa ja kyseinen aine tulee myös jäämään todistukseen tänä vuonna (-:

PS: Reilut 50 LUKIJAA, iha huippua ! Iso kiitos teille kaikille ihanaisille ja myös erityisesti ihan mahtaville kommenteille, mitkä jaksaa aina piristää superisti päivääni <3.

6 kommenttia:

Räyhis kirjoitti...

Vautsi, toi eka kuva on tosi hieno! (: Otatko itsestäsi kuvia jalustan kanssa, vai ilman?

Unknown kirjoitti...

jalustan kanssa useimmiten:-)

Nisa kirjoitti...

Oot hullun nätti! ja toi on ihana toi banneri! millä ohjelalla muokkaat kuvia? :o

http://no-more-lies-just-plain-good.blogspot.fi/ käyppäs ees tsekkaa:3

Johanna kirjoitti...

hyvän nimine blogi :) oot kaunis ja söpö ja ihanaa tekstii sulla ^^

http://jehnablogger.blogspot.fi/
http://forangleseyes.blogspot.com

^^ tervetuloo nuihinki

Unknown kirjoitti...

ihana nimi sun blogil!
miten oot tehny ton ekan kuvan? :)


→ withannu.blogspot.fi

Unknown kirjoitti...

Iso kiitos teille kaikille ! Ja tosiaan muokkaan kuviani lähes aina Photo Scapella, millä olen myös tehnyt ensimmäisen kuvankin:-)