1/01/2013

Welcome to the year 2013 !

 
 Mitä tapahtui vuonna 2012? No, ei ainakaan tullut maailmanloppu. Nyt tuntuu ettei mennyt vuosi tuonut mitään uutta ja se tuntui heti ensimmäisestä päivästä valuvan hukkaan, en edes voi sanoa, että olisin tänä vuonna kasvanut henkisesti paljoa paskaakaan. No, tuliko uusia ystäviä? Ei oikeastaan niitäkään, pari hassua vain keiden kanssa olenkin sitten tutustunut kunnolla ! Mitä kesään tulee, ehkä surkein vuosiin ja siltäkään ei irtoa kuin enimmäkseen synkkiä muistoja. Ehkä kuitenkin pahinta tänä vuonna oli se, että se meni aivan liian nopeasti.
 
Mitä odotan tulevalta vuodelta ? Tottakai irtiottoa kaikesta tylsästä, etsin uusia tuttavuuksia, toivon mukaan reissaan enemmän, blogini lukiakunta kaksinkertaistuisi, viettäsin ikimuistoisia hetkiä ja tottakai kasvaisin henkisesti !
 
Tosiaan uudenvuoden vietto oli osittain kummillani veeran kanssa, missä katsoimme telkkua, pelailimme ja söimme. :-) Kävimme mäkissä ja kiertämässä koko pieni Imatra läpi. Vuodenvaihdetta menimme katsomaan koskelle, mikä oli kieltämättä huippu ! Siitä sitten kotiin ja kodalle pienellä porukalla rillaamaan ja jakamaan ajatuksia:-)
 
Miten teidän vuotenne kului ja millaisia odotuksia on vuodelta 2013 ? :-)
 

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kiva postaus! Toivottavasti vuodesta 2013 tulee upee ja entistä parempi! :)

Unknown kirjoitti...

Hmm toivotaan näin !:--)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Oon seuraillu sun blogia jo tosi pitkään, enkä oo kertaakaan kommentoinu, mutta uusi vuosi ja uudet kujeet, eli aattelin alottaa! (: Rakastan sun blogia ihan suunnattomasti. Seuraan tosi paljon erilaisten ihmisten blogeja, mutta on pakko sanoa että kaikessa yksinkertaisuudessaan tää on ehdottomasti yks lemppareista. Tykkään tosi paljon sun kirjoitustyylistä, ja laitat aina sopivasti kuvia ja tekstiä. Kuvat on hyvätasosia ja muutenkin kivoja, plus oot ihan mielettömän kaunis! (: Keep on going, oot huippu!

Unknown kirjoitti...

Oi iso kiitos sinulle anonyymi, tosiaan välillä tää blogi on jäänyt vähän taka-alalle, mut tämmöset kommentit piristää aina ihan superisti ja innostaa vielä enemmän näkemään vaivaa tän eteen !:-)