3/01/2013

Kuuleeks mua kukaan, vai oonks mä yksin ?

   
Repäsin oikein kunnolla ja tein porkkanakakkua, jonka alotin jo aikasin eilen päivällä ja pääsin vasta tänään maistamaan. Onnistui ihan kiitettävästi. Tänä aamuna yli väsyneenä kahdeltatoista heräsin ja laittauduin pikapikaa, että ehdin mukaan kiertämään vaihteeksi kaupat läpi. Ostin tuon villatakin ja tykkään hirmuisesti, myös siksi koska lähti halvalla. Oon katellutkin vähän aikaa tuommoista löysemmän mallista :-) Ja leffa mistä kerroin oli ihan hyvä ja hauska eli kyllä ihan omaan makuun sopiva (:

 Jaja pitäisi kai alkaa pikku hiljaa keskittyä koulu hommiin, kun olen tässä pitkää lomaa vietellyt, mutta millään vaan ei huvita ajatella kokeita tai sen sellaista. Äsken tulin kotiin keilaamasta missä oltiin pienellä porukalla ja oli ihan mukavaa piitkästä aikaa. Alku oli kyllä jäätävä omalla kohdalla, mutta loppua kohden pääsin tunnelmaan :D Muihin viikonloppu suunnitelmiin kuuluu näillä näkymin kaverin majottamista kotiini ja muuta pientä mukavaa (-: Oi huippua teitä on jo reilusti yli 70, ihanaa !

6 kommenttia:

jonna kirjoitti...

Ihania kuvia täällä sun blogissa ja oot ihan hirmu kaunis! :)

http://littlebitsmile.blogspot.fi/

Venla kirjoitti...

Kiva blogi sulla! Kuulostaa ihan hyvältä tuo porkkanakakku, en oo ikinä maistanut, vaikka ruoka-alalla opiskelen. Oot tosi kaunis nuori nainen, ootko ajatellut, mitä aiot tulevaisuudessa sitten opiskella? Sulla on myös tosi kivasti nuo hiukset huivilla, tykkään! Ja söppänä koira :)Hyvää kevään odotusta :)

Unknown kirjoitti...

Jonna: Iso kiitos sulle !:)

Venla: Kannattaa tosiaan kokeilla, itekki tykkään hirmuisesti ! Ja haaveissa on ollut pitkään opiskeleminen kosmetologiksi (-:
ja samoin sulle !

Tiia kirjoitti...

Ihana blogi sulla! :) Sait uuden lukijan.

Marika kirjoitti...

ah porkkanakakku! söin tänään ainaki kolme palaa :-D

kivoja kuvia ja oot kaunis :)

Kaisa kirjoitti...

Mukava blogi, etenki tää ulkoasu yksinkertanen mut kaunis! Nyt haluttaa porkkanakakkua :D