3/23/2013

Parituhatta hymyä

         
Hyvää ruokaa ja materiaali onnea. Eilen vietin perjantai iltani Piialla kavereiden kanssa telkkua katellen, mässäillen ja jutellen mukavia. Illemmasta tulin kotiin ja yön kruunasi dataaminen. Oikeestaan ihan mukavaa viettää vaihteeksi ihan koti viikonloppu ilman yökyläilyjä. Aamulla lähdin metsästämään mustia luottofarkkuja farkkujen osto-oppaan neuvojen mukaisesti :D Edelliset liian ison koon mustat farkkuni on harmikseni menettänyt muotonsa ja värinsä haaleineen saumoineen ja polvipusseineen, uudet oli ihan must-hankinta. Ja ihme kyllä sellaiset tarttuivat mukaan kymmenien sovitusten jälkeen, mikä oli tuskaa kuumissa ja pienissä sovituskopeissa. En tosiaan tule vähään aikaan farkkuja sovittelemaan. Kiitokset sille ihanalle myyjälle mikä vielä jaksoi valinnassa auttaa ja neuvoa :-)


 Mukaani lähti myös H&M:stä lökärit, mitkä ovat vähän tiukemmat lahkeesta, mutta ihanan löysät vyötäröstä, tosiaan ne olivat vielä miesten :D Olen laittanut merkille, että miestenpuolelta löytyy paljon parempia, kuin naistenpuolen tiukat collarit, mistä en tykkää yhtään. Kävin myös etsimässä uuden hiuslakan ja samalla tarttui mukaan parilla eurolla alennuksessa olleet We Care-huulipuna ja peitevoide. Ja nyt olen sitten lopullisesti täysin rahaton.
Sisko kokkaili myös ylihyvää kanasalaattia, mitä nautin iltani aikana pari lautasellista. Shoppailun jälkeen menin Piialle ja tehtiin yllätyskakku Veeran 17-vuotis synttäreiden kunniaksi. Nopealla ratkaisulla valkattiin valmispohja, mikä ei ennakkoluuloista huolimatta osoittautunutkaan täysin pommin makeaksi, vaan oli itseasiassa yllättävän hyvää :-) Huominen menee varmaankin kotona siivoillen huonetta (ei niin kauhean hyvässä kunnossa, niinkuin kuvasta huomaa) ja muutenkin läksyjen parissa.
Mukavat viikonloput teille !

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tosi selkee ulkoasunen ja kivan tuntunen blogi ! :)
Liityin lukijaksesi :)

tee samoin jos nappaa :) ; http://hey-livinginthemoment.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Ihanan selkee blogi ja kivoja kuvia:)

http://nomonde-justheartit.blogspot.fi/

ANNA kirjoitti...

Ihana blogi noi kuvat on tosi kivoi! :)

http://justlovethislife.blogspot.fi/