6/13/2012

If the sun would shine tomorrow ?





Tänään ohjelmassa oli kavereiden kanssa suuntaaminen meidän pikku cityhoodseille kattoo et mikä on meininki ja samal seuraa jalkapallo otteluu (jossa oli kuumia pelaajia;)) Mutta siis aamusta lähdin melkein heti ja tulin vasta yhdeksän aikoihin kotiin ja oli kyllä naurun täytteinen päivä pitkiin aikoihin ! Olin siis Lindan ja Kanen kanssa ja mukana oli myös Kanen pikkuveli :-)
Käveltiin varmaan sata kilsaa yhteensä ja nyt jalat on tooodella kipeät. Käytiin ostamassa kaupassa vähän mässyy ja sitten käytiin pitseriassa syömässä ehkä maailman parhaita ranskalaisia ! Sen jälkeen mentiin kattomaan peliä jonka aikana varmaan tuhat itikkaa ja sun muuta ötökkää söi ihan mukavasti. Päivä oli kuitekin onnistunut ja aurinkokin paistoi mukavasti ja toivon et ois tullu ees pikkuruiset rusketusrajat :)

Mieles oli myös et oisin kertonu vähän hius-projektistani mutta ehkä teen siitä sitten ihan erikseen postauksen kunnes tuloksia alkaa syntymään (jos alkaa) :D Oon ilmeisesti aika juttunu tuohon nutturaan luultavasti koko kesäksi, ainakin helppo ja nopea hiustyyli(: hmm.. ja siskoni teki maaailman ihaninta kakkua namm. Loppu illan sitten vietäkin hyvän iltapalan ja ELLEn parissa :-) 

Päivän asu
Mustatoppi: H&M
Valkoinentoppi: H&M
Housut: Seppälä
Laukku: H&M
Aurinkolasit: Seppälä




terveisin; Maria



Ei kommentteja: