6/15/2012

Parasta seuraa & grillausta, puoleenyöhön chillausta !



Ah, tätä päivää ei voi kuvailla kun yhel sanal = MAHTAVA. Heti herättyäni sovittiin Kanen kanssa et tavataa läheisel Siwalla ja sinne sit aluks poljettiin. Hengailtii tunti siel jutellen ja sit matkattiin syömään Heseen ja juustohampurilaisateria maistu yhtä hyvältä ku viimee kerrallakin <3 Kierreltiin sit kirpparit läpi ja tein yhden mahtavan löydönkin mistä on kuva alhaalla :) Tultiin sieltä ja matka jatkui rannalle jätskien kanssa aurinkoo ottamaan ja jippii rusketuinkin ilokseni !

 Illemmasta ajelin sit kotiin ja mummo tuli käymään pitkästä aikaa ja juteltiin kaikenlaista:) Luvassa oli myös myöhemmin krillausta Veeran, Suvin, Piian ja hänen poikaystävän kanssa ja meil oli tosi hauskaa, tuli taas syötyä vähän lisää ! :D Tulin kotiin vasta jossain puolenyön aikoihin ja sauna kruunasi koko päivän :)

Kokeilin nyt vaihteeks hiuksilleni kananmuna hoitoa/pesua ja nyt hiukset tuntuu tosi pehmeiltä ja silkkisiltä, eli kyllä on tehokas hoito ja suosittelen jos on vähääkään kuivat tai hauraat hiukset ! Tuossa on muuten eilisestä kuva milloin paisteltiin veeran kanssa lettuja ja oli muuteki tosi rento päivä :-)

                                                       Tämmösen löydön tein kirpparilta ja toppi on GinaTrico:sta,
                                                       hintaa löytyi 2€  eli edullinen ostos :-)
~Maria

Ei kommentteja: