6/17/2012

Rainy day.


Heippa teille ! Tästä postauksest tulee tämmöne sekalaine vähän näiltä parilta päivältä.-)
Aattelin tässä nyt höpötellä vähän kaikenlaista ja tuo biisi minkä linkkasin tuohon on aivan mahtava ja myös kaikki muutkin Heli Kajon biisit:) Oon joskus seurannu sitä Iholla-sarjaa mikä on tosi hyvä ja mielenkiintoinen ja siis siinä ohjelmassa Heli esiinty ja kuulin hänestä sillo vast ekaa kertaa ja nyt on tullut kuunneltuu näit hänen biisejä toosi paljon ja oon rakastunut näihi kaikkii biiseihi mitä hänel on ! Heli tekee vähän saman tyyppistä musiikkia kuin Chisu, josta myös tykkään ja nyt olisikin aikeissa hankkia molempien uudet levyt:-)

Chisun levyn paras kappale on ehdottomasti Frankenstein jonka oon kuullu ensimmäistä kertaa ohjelmassa Helsingin Herra alku tunnarina ja se biisi nappas heti mukaan ! Pitkään sitten pähkäilin et kenen laulama se on ja mistä löytyy. Googletin tämän ja luin sitten että Chisun tekemä ja sitä ei oltu vielä julkaistu missään, mutta onneksi nyt viimein ja vihdoin tää on sitten julkastu :-)

Tein teille tämmösen kuvakollaasi-resepti jutun mun eilen leipomista muffineista.
Ainiin ja kerron nyt sitten näistä kesä-suunnitemista sitten vähän !
Eli nyt ensiviikolla mennään Juhannuksena mökille minne tulee myös ihana Annika ja hänen perhe koko viikonlopuksi juhlimaan:)
Jussin jälkeen Annika tulee sitten torstaihin asti meille ja perjantaina (tai torstaina) olisi suunnitelimissa lähteä käymään PowerPark:ssa ja sitten villi idea olisi että jos Ansku pääsis sinne mukaan mutta tää idea on vielä ihan auki ja kerron sitten siitä vähän lähempänä.
Tämän reissun jälkeen matka jatkusin mummin kanssa Kiteelle maalle pariksi päiväksi missä kävin viimeeksi ihan pikkusena:-)
Suunnitelmiin kuuluu myös telttailua, Hesan matka ja kaikkea muuta mukavaa (:
Mut tässä on nyt kuvia ja muffineitten ohje;



                                                                            Taikina

100 g voita
1 ½ dl sokeria
1 muna
1 prk (200g) maustettua rahkaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Kuorrutus

3 dl tomusokeria
n. 2 rkl sitruunamehua



Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kevyesti. Vatkaa joukkoon muna. Lisää rahka ja jauho-leivinseos. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin pieniin amerikanmuffinivuokiin. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15-17 min. Sekoita kuorrutusaineet. Lisää sitruunamehua, jos kuorrutus on liian paksun tuntuista. Levitä seos muffineille. Ripota päälle nonparellit. Anna kuivua hetkisen.

Tämä ohje on Valion mausterahkapurkin kyljestä. Anna ensin muffineitten viiletä ennekuin laitat kuorrutteen, koska muuten se sulaa ja valuu päältä pois. Voit käyttää myös muun makuisia valmis-rahkoja kuten marja ja vanilian makuisia rahkoja.

Ja eikun herkuttelemaan ! :)

Tässä teille pieni hiusvinkki:-)



terkuin Maria

Ei kommentteja: