7/01/2012

Back to home.


Viimein kotona. Voin sanoo että oli rankka matka, vaikka ei kestänytkään kuin pari yötä. Lähdettiin ajamaan torstai iltapäivänä ja ensimmäinen pysähdys tehtiin Puumalassa. Matka jatkui sitten Kauhavan levähdyspaikalle, jossa vietettiin ensimmäinen yö. Yö teltassa ei ollut mikään paras, koska koko ajan kuului tehtaasta ääniä ja rekat ajoivat ohi taukoamatta. Aamulla kerättiin kamppeet ja suuntana jatkui PowerPark.


Voin sanoa, että PowerPark oli ihan huippu mesta. Se voittaa mielestäni helposti Särkänniemen ja Lintsin. Se on kyllä kokemisen arvoinen ja sopii koko perheelle, koska laitteita löytyi kaikkien makuun:-) Kun aiemmin jo katoin netistä laitteita olin satavarma, etten uskalla mennä Boosteriin. No kuitenkin sitten minä siellä istuin ja huusin niin kovaa kuin ääntä lähtee. Loppujen lopuksi ei se ollutkaan niin kauhea mitä ajattelin. Se oli mukava ja tuntui kivasti mahan pohjassa(: Toinen huippu oli myös raketti (tai tykki en muista oikeaa nimeä) joka oli 75 metriä korkea ja kyllä tuntui mahassa  pudotuksessa ja tämähän on Suomen korkein huvipuistolaite. Tottakai tuli sitten syötyä tosi hyvää pehmistä, hattaraa ja lopuksi sain vielä pahan olon mutta oli kyllä mahtava päivä !


PowePark:in  jälkeen illalla leiriydyimme Kokkolan Camping-alueelle, mikä oli todella kaunis paikka meren rannalla. Kun viimein oltiin köhätty teltta taas valmiiksi suuntasimme kävellen rannalle ja siitä sitten katselemaan paikkaa. Tällä kertaa yö meni paljon paremmin ja aamulla oli niin väsynyt olo ettei olisi millään jaksanut nousta. Tästä menimme sitten käymään suuressa kauppakeskuksessa Kärkkäisessä. Olo ei ollut mikään paras ja jalatkin tosi kipeät, siksi mukaan ei tarttunut kuin suuri pussi irtokarkkeja. Ajeltiin vielä Oulun ohi ja sitten alkoi paluu matka.  Koko matka oli ihan mukava ja oli hienoa nähdä Suomea.

Maria:-)

6 kommenttia:

anettetuulia kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! :):)

janinastyle.blogspot.com

Iida/Pupunruokaa kirjoitti...

aaa ihan mielettömän uppe toi ensimmäine laitekuva:D

itsiidasblog.blogspot.fi

Unknown kirjoitti...

Tosi paljon kiitoksia teille molemmille ja käyn kattelee teidän blogeja :-) !

Anonyymi kirjoitti...

Voi eikää, mäki tahon johonki huvipuistoon! Ihania kuvia sulla ja tosi kiva ulkoasu, bannerin fontti on myös mun makuun :)

http://marikaoaaa.blogspot.fi/

elina kirjoitti...

tosi ihania kvuia! tykkään! :)

http://unilaulusta.blogspot.com/

Unknown kirjoitti...

Marley; PowerPark nousi ehdottomasti yhdeksi lemppari huvipuistokseni ja sopii etenkin jos pitää vähän hurjemmasta kyydistä:-) Kiitos todella paljon !

Elina: te lukijat saatte mut toosi iloiseksi kivoilla kommenteilla, kiitän ! :)