7/26/2012

Tallinna.

Heippa ! Viimein kotona ja on uupunut fiilis. Tallinnassa oli upeita paikkoja ja ostoskeskuskuksia. Hotellimme oli Radissan, eli neljäntähden yöpymiset koettu. Ensimmäinen päivä hurahti matkustaen mutta iltapäivästä ehdimme kiertää parit kaupat ja käydä syömässä. Toisena päivänä menimme bussilla Rocca de mare-kauppakeskukseen, mistä mukaan tarttui paljon edullisia löytöjä :-) Illasta suuntasimme vanhaan kaupunkiin ja kävimme keskiaikaisessa ravintolassa Old Hansassa. Kirjaimellisesti keskiaikainen, vessat mukaan luettuna :D Kiertelimme pieniä putiikkeja ja myöhemmin palasimme hotellimme kattoterassi ravintolaan, missä kävimme jo aiemmin päivällä. Mielettömät näköalat. Yhteensä kävelimme yksitoista tuntia ja sen kyllä tunsi jaloissa.
PS. Justinin keikka näillä näkymin jää välistä.

Samana päivänä kävimme syntymäpäiväni kunniaksi syömässä todella hyvässä ravintolassa ja siinä istuessamme Jali huikkasi, että ohitsemme käveli Jari Litmanen lapsineen (jalkapallo tähti) no sitten hetken mielijohteesta riensin Lauran kanssa perään ja nyt on nimmari tallessa :-)
Mus.Paita/House/6.99€
Tähti Paita/NY/3.99€
Legginsit/NY/7.95€
Toppi/House/3.95€
Paita/House/3.45€
Paita/House/3.99€
Meikkipussi/Seppälä/1.50€
Kynsilakat/Seppälä/0.89€
Kynsikoristeet/Seppälä/3pkt 1.50€
Ballerinat/Newyorker/7.95€
Tossut/Sadamarket/7.99€
Housut/Sadamarket/20.00€
Huppari/Sadamarket/22.00€
Viimeisenä päivänä nautimme taas ihanan aamiaisen hotellilla ja lähdimme satama putiikeille
Sadamarkettiin. Sieltä sitten äitini osti ihanat (feikit kylläkin) Vans-lökärit ja hupparin. Rakkautta. Jäätelöt tuli nautittua ja limsat juotua shoppailun lomassa. Viimein kuudelta nousimme laivaan ja koti matka alkoi. Kaikin puolin onnistunut matka ja syntymäpäivät ! :)
Terveisn; Maria.

Ei kommentteja: