7/16/2012

Ruutua & Nahkaa.

Ensimmäiseksi, eilisestä päivästä tuli fantastinen. Palasin Kiteeltä koti kunnille ja melkein heti sitten Linda löysi itsensä meiltä. Jaettiin kuulumisia ja saatiin mainio idea, että hän kuukauden tauon jälkeen tulisi yöksi meille, tosiaan viime kerrasta on jo vierähtänyt tovi. Illemmasta lähdimme läheiselle lammelle vanhoista vaatteista inspiraatioituneina räpsimään kuvia, joista osa kyllä ihmeen kaupalla onnistuikin, ehkä siksi koska linda oli kameran takana. Tänään ohjelmassa oli löhöilyä pitkän ja hauskan yön jälkeen, eikä ihme koska uni tuli vasta aamu kuudelta. Sain inspiraation tehdä siskon käyttämättömistä farkuista shortsit pienellä tuunailulla ja jos onnistuu saatte toki nähdä ne :-) Tässä on jäänyt nyt välistä kiteeltä kuvia ja ostoksistani, koska on ollut kiireitä, mutta eiköhän sellainen sekalainen pläjäys vielä tänne piakkoin ilmesty:)

                                                  Maria.

3 kommenttia:

Jennie kirjoitti...

Ah, ihania vaatteita! Ja tosi hyviä kuviaki ja oikeesti rakastan tota sun kirjotustapaa! :> oot muutenki nii nätti ja kaunis että (: niins ja ystäväs Linda :D

Jennie kirjoitti...

Ja oisko tolla Lindallaki omaa blogia? Noi sen ottamat kuvat on kyllä niin hienosti kuvattu, nii kivasti kun on kuvattu, niin tahtois nähä lisää (:

Unknown kirjoitti...

Kiitti toosi paljon sulle piristävistä kommenteista ja tosiaan tässä on lindan blogi; http://inbrowneyes.blogspot.fi/ :-)